//Sr.Dibuixos
Projectes.
close
close
Restaurant Taranna
Any:
2022
Programari:
Ilustrator
Brífing:
Es demanava la creació d'un cartell de 4 metres d'allargada per 70 cm d'alçada per informar en els possibles clients del restaurant Tarannà on se situava el restaurant. I que oferien pàrquing privat i disposaven de jardí pels clients. També es va demanar la creació de targetes de visita.
Descripció:
Per realitzar el cartell exterior, es va mantenir l'organització base del primer cartell que ja tenien, però canviant el fons per una imatge de fusta, la qual encaixa molt bé amb el restaurant, sent aquest una masia, la qual està descorada amb molt de mobiliari de fusta. També es va decidir dur a terme la fletxa on assenyala l'entrada del restaurant manualment. Creant així més proximitat. I es van implementar Els pictogrames de pàrquing i jardí per agilitzar la lectura. Per les targetes, es va mantenir el fons de fusta del cartell per crear unitat i es van utilitzar els colors corporatius pel text.
close
close
Disseny i estampació del restaurant IRONIC.
Any:
2022
Programari:
Ilustrator, Tècnica serigràfica
Brífing:
Creació d'un disseny que representes el restaurant, encaixant amb l'estètica i la manera de treballar els plats d'aquest. Un cop realitzat el disseny, estampació d'11 camisetes blanques a 2 colors i 11 camisetes, polos i jerseis a 2 colors.
Descripció:
Es va escollir un disseny realitzat a partir d'una lletra cal·ligràfica manual, per representar la cuina que serveix el restaurant, la qual és tota treballada amb molta delicadesa i de manera artesanal. També es buscava que el disseny no fos sobrecarregat i que encaixes amb el local. Per aquest motiu es van respectar els colors de marca i no es va afegir cap altre element. Per la realització de l'estampació, es van fer amb tintes base aigua cobrent de serigrafia, en el mateix taller.
close
close
Cartell LGTBI
Any:
2018
Programari:
Ilustrator
Brífing:
L’activitat que es va presentar era un concurs de la Generalitat de Catalunya per tal de conscienciar a les persones d’edat més avançada sobre el col·lectiu LGTBI. En aquest projecte hi participaven diverses escoles relacionades amb el disseny gràfic.
Descripció:
Per tal de fer arribar fàcilment el missatge desitjat a les persones d’edat avançada es va decidir utilitzar formes simples, fàcils d’entendre per tal d’ajudar a la compressió del mateix cartell.
La tipografia, de pal sec, ajuda al lector i fa que sigui agradable dintre de la composició.
Finalment, podem trobar diferents pictogrames amb la bandera del col·lectiu per tal de remarcar gràficament el missatge que es vol transmetre.
La proposta va ser seleccionada i guanyadora amb el 3r premi. (Any 2017)
I exposat dintre de l’exposició realitzada a Barcelona al centre cívic Joan Oliver Pere Quart, anomenada Sigues tu, la diversitat ens enriqueix. (Any 2022)
close
close
Dessudaderas Festes Majors.
Any:
2023
Programari:
Ilustrator
Brífing:
El client @festesmajors volia un disseny que representes l'essència de les festes populars dels pobles amb un disseny juvenil.
Descripció:
Es va dissenyar un conjunt d'instruments, els quals representen els grups musicals i esdeveniments musicals que es duen a terme durant les festes majors i festes de poble.
Es van animar els elements per donar un estil més juvenil i animat al disseny, en conjunt a les lletres de Festes Majors les quals són orgàniques i encaixen perfectament el conjunt d'instruments.
close
close
Merxandatge Dj Calvins
Any:
2023
Programari:
Ilustrator
Brífing:
Crear un disseny representatiu per la seva nova temporada de conecerts del 2024.
Descripció:
Creació d'un disseny representatiu de la seva gira anterior on regalava pizza en finalitzar les seves actuacions, combinat amb la novetat de la gira 2024. En aquest cas el client va comentar que repartiria hamburgueses i no pizza. Per aquest motiu el disseny és originat amb els dos elements conjunts. Es buscava un disseny que fos atractiu pel seu públic objectiu i el resultat final és un disseny molt juvenil, amb ritme i tipografies orgàniques. En la zona frontal de les peces de roba es troba el seu logotip amb la seva pròpia silueta remarcant un gest característic de l'artista.
close
close
Pòster, famílies tipogràfiques.
Any:
2020
Programari:
Ilustrator
Brífing:
Creació d'un pòster on es veiessin representades totes les famílies tipogràfiques amb les seves variants. Es demanava una funció educativa i una funció decorativa.
Descripció:
Gràcies al fet que eren 9 tipografies les que s'havien d'analitzar i el paper doblegat en 9 costats crea un rectangle perfecte, es va decidir dissenyar 6 cartes de poker les quals es diferenciessin amb la família i tipografia corresponent. A la part posterior hi ha la informació de la tipografia corresponent de cada carta. En el moment de tornar a doblegar tot el pòster es mostra com una sola carta. Per aquest motiu es van arrodonir totes les puntes de cadascuna d'aquestes creant així 4 rombes en el centre del pòster. El resultat és un pòster decoratiu, educatiu i a la vegada si no es desitja tenir-lo penjat es pot guardar fàcilment gràcies a poder-se comprimir sense danyar-lo.
close
close
Festes Majors On Tour 2k24
Any:
2022
Programari:
Manual, SketchBook
Brífing:
La conta @festesmajors demanava una il·lustració d'estil animat, com les primeres dessuadores per la ruta del 2024 de Festes Majors. Aquesta s'utilitzaria per realitzar adhesius i per les xarxes socials.
Descripció:
En aquest cas es va decidir crear la il·lustració d'una furgoneta, ja que estem parlant que és el Tour o "la gira" de Festes Majors. D'estil animat, com els elements de la primera dessuadora dissenyada. Per poder incloure tota la informació es va incorporar una bandera, la qual presenta el logo de Festes Majors. I es va integrar dins de la mateixa furgoneta la resta d'informació que seria: On Tour 2024.
close
close
Hidràulica i components.
Any:
2024
Programari:
Ilustrator, Photoshop
Brífing:
Creació d'una samarreta d'uniforme per l'empresa Hidràulica i components SL. A part de la targeta de visita i uns adhesius corporatius.
Descripció:
Per crear el disseny de la samarreta corporativa es va escollir un robot, el qual presenta un martell hidràulic. Aquest objecte trenca amb el disseny de la competència i continua estant lligat en el servei que ofereixen en tenir el martell hidràulic. Un cop es va tenir la il·lustració realitzada es va decidir col·locar els marques de les diverses cases amb les quals ells treballen. Creant així tot el disseny tan frontal i posterior de l'uniforme. Per les targetes es va decidir mantenir un estil net, deixant espais perquè tota la informació es pogués llegir correctament. Cromàticament, es van utilitzar els colors corporatius unificant així tot el contingut. Pels adhesius es va dur a terme el mateix procés que amb les targetes de visita.
close
close
Nit Rodona.
Any:
2023
Programari:
Ilustrator, Figma, InDesign
Brífing:
Realització del projecte de final de grau (TFG). La temàtica era cercar un problema social en aquest cas millorar la seguretat de l'oci nocturn i aportar una possible solució a l'anteriorment dit.
Descripció:
La campanya Nit Rodana consta d'un conjunt de cartells de carrer, els quals busquen interpel·lar a l'usuari amb preguntes relacionades amb fets desagradables que succeeixen durant la nit. Aquests presenten un codi QR, el qual enllaça amb l'apartat de la web que tracta el cartell.
Dins de la mateixa web els usuaris poden aportar nous consells per tal de millorar el contingut d'aquesta.
També s'hi troba l'apartat on els propietaris d'establiments d'oci nocturn es poden descarregar els suports únics i els suports editables. Aquests estan pensats per informar en tot moment a l'usuari per tal d'ajudar-lo el màxim possible en cas de necessitar ajuda o informació. Cal destacar que els cartells editables busquen millorar la comunicació entre el personal de l'establiment i els usuaris, creant així suports més personals per cada establiment.
Finalment, es troba la xarxa social Instagram on els usuaris poden accedir a tot el recull de consells que es troba a la pàgina web, però molt més resumits i visuals.
close
close
Cuina per carnívors.
Any:
2021
Programari:
Ilustrator, InDesing
Brífing:
Es demanava la realització d'un llibre de cuina, dirigit a un col·lectiu o públic en concret i fomrat A5.
Descripció:
El públic escollit per dirigir aquest llibre va ser les persones amants de la carn de cacera de la Garrotxa o simplement els mateixos caçadors. El llibre presenta una recollida de plats típics realitzats amb porc senglar, cabirol i conill. Cada apartat presenta el seu propi color per tal d'ajudar a ubicar-se més ràpidament dintre del llibre. Les tipografies són simples i no canses la vista. La informació està col·locada de manera que sigues funcional dintre d'una cuina, ressaltant les mesures i els passos a seguir per tal d'elaborar correctament la recepte.
També destaca informació important com seria el nombre de persones per les quals esta pensada la recepta, si és fàcil de dur a terme o si conté lactosa o gluten, per tal d'avisar al públic que és intolerant.
A part de les receptes es dóna al lector informació nutricional sobre la carn de cacera i informació sobre l'animal.
Enviar missatge directe
Sr.Dibuixos
info@srdibuixos.com
696491251
Ens posem en contacte?